RSF 1935

Ringsted • Sportsfiskerforening af 1935

Både

 

Forening råder over 8 super lækre glasfiberjoller hvor af de 7 har dam. Vi har også to aluminiumsbåde af mærket Linder, en i hver af vores søer. Alle bådene er 12-14 fod og rigtigt sødygtige og blandt de bedste der kan fås, vi har helt enkelt valgt kvalitet frem for kvantitet.

Udover foreninges både kan man selv sætte sin båd i vandet, såfremt man køber et bådekort og man får en plads. I øjeblikket er der nogle ledige pladser i Haraldsted Sø, mens der er en venteliste til bådplads i Gyrstinge Sø.

Hver vinter har vi en båd liggende på trailer som er fastspændt et spil så båden er lige til at sætte i søen, resten af bådene bliver taget op sidst i november eller først i december, derefter ligger de på land indtil april hvor de bliver set efter og malet, for herefter at blive sat i søen med broen sidst i april så de er klar til premieren 1. maj.

OBS! Alle kan være uheldige at knække en åregaffel, miste et anker eller andet. Det er så trist at ville ud at fiske, men ikke kunne fordi der er problemer med båden, så - Hvis der er problemer med bådene skal bådudvalget kontaktes! 

Haraldsted bådene
Gyrstinge bådene

 

Bådudvalg

Martin Olsen - 40136161

 

Bådene bestilles her på siden under punktet Booking i menulinjen.

 

Udskriv E-mail