RSF 1935

Ringsted • Sportsfiskerforening af 1935

Juniorafdelingen

Ringsted Sportsfiskerforening har en stor velfungerende juniorafdeling. Omkring en tredjedel af foreningens ca. 250 medlemmer er juniorer og arbejdet med de unge ledes af 3 -4 dygtige seniorer, som stiller sig til rådighed en aften om ugen. Tirsdag aften har i en årrække været junioraften i foreningen. Fra maj til hen i oktober foregår alt juniorudvalgets aktivitet med de unge sportsfiskere ved søerne, med udgangspunkt ved foreningens klubhus ved Haraldsted sø. 
Fra maj og frem til sommerferien vil alt fiskeri foregå fra bådene som ledes af en senior, efter sommerferien frem til oktober er der både mulighed for en tur i båd eller noget hygge mede på dæmningen.
 

I vintermånederne flyttes inden døre og her er det Benløse skole der lægger lokaler til juniortirsdagene. Dette foregår i formningslokalet, hvor der bl.a. fremstilles; woblere, fangstnet, stangholdere, fluer og mange andre spændende sager. Der undervises også i god fiskeetik og fiskemoral, og der lægges vægt på at de unge sportsfiskere får et kendskab til sikkerhed til søs med brug af redningsveste m.m. Ligeledes undervises i en skånsom færd i naturen, når man bl.a. begiver sig ud på en fisketur. De løbende oplysninger om foreningens juniorarbejde kan findes i medlemsbladet Fejlhugget.

Udskriv E-mail